Stugor

Stugförmedling/stugor uthyres västkusten

Till stugorna

Vi har stugförmedling där stugor uthyres på västkusten. Stugor uthyres från Norra Mellbystrand till Skummeslöv. Vi har allt från mindre stugor med färre bäddar till större stugor, fler bäddar och större familjer. Hyr stuga i Halland, Mellbystrand och bo nära havet alldeles intill stranden eller i de familjesköna stugområdena. Längs hela kustremsan från Mellbystrand till Skummeslöv finns restauranger, pubar, minigolfbanor, badanläggning och butiker. De stugor vi hyr ut är charmiga och utrustade för dig som reser på egen hand till er som åker med vänner, familjen eller er som arbetar på orten en längre tid. Vi har boende för alla möjligheter.

Boende på västkusten vid Mellbystrand och Skummeslöv med sin fantastiska strand är något du inte borde missa. Bo i Halland, västkusten där vår stugförmedling ger möjlighet till semester längs Sveriges längsta strand, mellan Halmstad och Båstad, med bara några kilometer till Laholm, vilket är Hallands äldsta stad.

Vill man bo nära badanläggning för barnen har vi stugor som uthyres i närheten där det också finns kiosk och minigolfbanor. Till södra Mellbystrand kan du ta med bilen till stranden, om man sedan snabbt vill åka vidare till sevärdheter eller om du behöver bilen nära till hands.

Vår stugförmedling innebär också stugor i Skummeslöv med närhet till havet, butik och restaurang samt minigolf. Där finns lugna familjeområden som är barnvänligt, och även för dig som vill bo i naturskön miljö.

Från den vackra stranden i norra Mellbystrand till natursköna Skummeslöv finns det cykelväg till Båstad. Ta med cykeln för en dagsutflykt under tennisveckan eller ta en promenad i den lilla gemytliga och kulturella staden.

Man kan även åka in till Laholm och ta ångbåten längs Lagan, eller köpa fiskekort på Hallandsgården för att fiska lax i Lagan som går genom staden. Motorvägen tar dig på några minuter till sommarstaden Halmstad för upplevelser, aktiviteter eller ta med barnen till Buscentret i Halmstad för att sedan åka tillbaka för en rogivande middag på stranden i Mellbystrand.

För er som vill golfa i Halland finns 20 golfbanor bara i länet. Samtidigt som du har 15 minuters bilväg till Småland eller Skåne. Vi har närhet till golfbanor som passar alla.

Ring eller maila för bokning av stuga, vi hittar alltid något som passar dina behov och vi hoppas på en riktigt fin solsemester. Grön markering visar lediga veckor under 2017.

Betalning inom 10 dagar. Delbetalning kan ske genom att 50% betalas inom 10 dagar och resterande betalning senast 90 dagar före ankomst. Avbokning återbetalas endast mot uppvisat läkarintyg.
Sängkläder och städning ingår inte. Stugan städas och lämnas i befintligt skick. Undermålig städning debiteras 1500kr. Välkommen!

Inbetalning på bankgironummer 5009-6817

Stugor i Mellbystrand/Skummeslöv

Klicka på    för mer information och bilder.

Stugor i Mellbystrand/Skummeslöv
Klicka på för mer information och bilder

Stuga Bäddar Pris per vecka
högsåsong
Pris per vecka
lågsäsong
Tillgänglighet (grön ledig)
Mellbystrand – Norra
1006 4 bddar 7 900 kr
25 26 27 28 29 30 31 32
Bilder Trevlig stuga nra havet med stor tomt, ca 60kvm. Varddagsrum, 2st sovrum, tvttmaskin, kk, inglasad altan samt ppen altan.
Perfekt fr mindre barnfamilj.

Ca 300m till havet.
Ej rkning, en hund OK
Mellbystrand – Mellan
1059 4+2 bddar 5 100 kr
25 26 27 28 29 30 31 32
Bilder ca 38kvm, arbetskk, tv sovrum med vningssng i varje, allrum med matplats och bddsoffa, WC, dusch, altan, grill, trdgrdsmbler.

Husdjur OK, ej rkning inomhus

Ca 1000m till havet, ca 500m till affr
Mellbystrand – Södra
Skummeslöv
2001 3+2 bddar 6 000 kr
25 26 27 28 29 30 31 32
Bilder Trevlig stuga med stor tomt som ligger 500m frn havet. ltan p framsidan som r perfekt fr frukost som kvllsmat. En vindstilla plats fr mat eller avkoppling finns ven vid stugan. WC,Dusch, Tvttmaskin, Carport.
Tv sovrum varav ett med tv enkelsngar och ett med en enkelsng. Bddsoffa i vardagsrummet.
Ej husdjur
Stuga med stor tomt, perfekt fr familjer.